Субота, 18.05.2024, 07:53
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
Меню сайту
ТІК-ТАК
НОВЕ НА ФОРУМІ
Раздел: [Політичне]
написали в теме:
Раздел: [Що пишуть...]
написали в теме:
Раздел: [Що пишуть...]
написали в теме:
написали в теме:
Раздел: [Магазини]
написали в теме:
Форма входа
КАЛЕНДАР СВЯТ
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
ЗА МАСШТАБ! )))
нові зображення
Радіо Свобода
"ХТО й ЗВІДКИ "
ПОШУК
НАША КНОПКА
Ми будемо вам вдячні, якщо вы размістите нашу кнопку у себе на сайті. Якщо вы бажаєте обмінятися з нами баннерами, пишить у ГОСТЬОВУ КНИГУ:

LEVEL


ЦІКАВІ САЙТИ
Січкарня - портал української молоді! Програми, фільми, музика, українізації та багато цікавого на нашому порталі! Теревені.org.ua - Інформаційно-Розважальний Портал. Новини, музика, гумор, відео, програми, спілкування! каталог сайтів Грані-Т [Vox.com.ua] Портал українця КНИГАРНЯ 'Є' - книжковий інтернет-магазин Пиши українською Малеча - ресурс для сучасних батьків uahq.net - Це програми, ігри, фільми, новини і багато чого іншого kazka.in.ua - Українська казка UKR-sms.org.ua - СМС Українською, sms, прикольні смс, смс коханим та ін. Navsi100.com - Інформаційно-розважальний музичний портал Свій до Свого по Своє Sjogodni.org.ua | СЬОГОДНІ в історії | вагомі ПОДІЇ історії, ВІДКРИТТЯ, видатні люди, море цікавостей...
ПРО МОНЕТИ NEWS
 Блог

Чи бувають у вас такі моменти, що трапляються випадково і призводять до чогось непередбачувано прекрасного?
Впевнена, що так!




От наприклад вчора, коли ми збиралися цілком логічним шляхом потрапити додому, що в принципі є непогано, особливо у такий пронизливий вечір, коли зайве перебування на вулицях міста зовсім не надихає на щось ліричне. Отже, сіли у трамвай одиничку, яка виявилася напханою по саме «німагу», хіба що на даху ніхто не сидів. Та й то, мабуть, тільки з тієї причини, що холодно.

Зазвичай і в принципі я толерую будь-які трамвайні розмови, з буддийською посмішкою, прикручую звук на мі ... Читати далі »

Переглядів: 1427 | Додав: AnnaSew | Дата: 14.12.2014 | Коментарі (0)


 Минули свята.  Місто живе своїм непомітним , сірим життям вдень і темним з малим відсвітом від крамниць та «забігайлівок» вночі.  Погода похмура і не дуже привітна.  Снігу  нема – разом з чистим морозним повітрям та яскравим сонцем і  нам залишається поки що тільки мріяти про це .

Легкий вітерець трохи підсушує асфальт і намагається дошкуляти перехожим, які  рухаються знайомими стежками та відпрацьованими  місяц ... Читати далі »

Переглядів: 1853 | Додав: GAD | Дата: 11.01.2014 | Коментарі (1)

     
   Років декілька тому вже була така ідея в нас - проїхатися якимсь відомим нам маршрутом але вночі.  До цього часу, через  обставини або  за  відсутності підстав  нічого не виходило із нашим задумом.  В цьому році все ж таки ми спромоглися на це.

  Ідею обговорили телефоном попередньо а потім зустрівшись втрьох  зі СТЕПАНОМ  і fantom у форумі обговорили з потенційними учасниками умови заходу.  Для тих хто бував у вело походах багатоденних ( з ночівлями) все це не було новиною і все що необхідно  ( спорядження) було в наявності.  А для інших  це щось нове раніш не випробуване. 

   Після недовготривалих перемовин ми вирішили їхати вночі з п'ятниці на суботу. Таким чином залишаючи вихідні вільними на відпочинок або на денні покатухи  :) .  Щоправда  декому це завадило ... Читати далі »
Переглядів: 2187 | Додав: GAD | Дата: 10.06.2012 | Коментарі (2)

  
   Україна і Польща напружено готувалися до фінальних ігор чемпіонату Європи з футболу. Країни були зобов'язані кардинально поліпшити якість спортивних об'єктів, готелів, шляхів, транспорту тощо. Вир підготовки охопив всіх: від продавців, правоохоронців і водіїв таксі, які вивчають іноземні фрази для спілкування, до чиновників всіх розрядів, відповідальних за своєчасний ввід у експлуатацію об'єктів ЄВРО.  Ми не будемо згадувати тут як і що робилося скільки коштів витрачено  і як це торкається звичайних жителів України....

  Свій внесок у "ЄВРО 2012" вирішили зробити й національні банки України і Польщі.   Анонсувалися випуски монет ще восени 2011 року. 

    1 грудня 2011  НБУ випустив набір з 5 срібних монет.  Вага монет номіналом 10 гривень - 31,1 грамів а діаметр - 38,6 мм.             Вага однієї монети ( з набору) ном ... Читати далі »
Переглядів: 2263 | Додав: GAD | Дата: 03.06.2012 | Коментарі (0)

Пропозиція надати російській мові статус державної є запрошенням українців відмовитися від своєї української мови й перейти на чужу. Тож погляньмо у глибину нашої прамови, щоб бодай поверхово побачити, від чого маємо відмовитися.

Письменник, знавець української давнини Сергій Плачинда у 44 числі газети «Літературна Україна» надрукував статтю «Золотий дощ» Велесової Книги», в якій згадує про шумеролога Анатолія Кифішина та його книгу «Древнее святилище Каменная Могила. Опыт дешифровки протошумерского архива ХІІ — ІІІ тысячолетий до н.е.», (Кам’яна могила знаходиться в Мелітопільському районі). Кифішин каже: «Ук ... Читати далі »

Переглядів: 2007 | Додав: GAD | Дата: 20.05.2012 | Коментарі (3)

   
  9  травня відбувся велопробіг  присвячений пропагуванню здорового образу життя, розвитку вело-руху в Дружківці та підтримці Дружківських туристів  http://level.pp.ua/forum/3-140-1 .

 Туристи того дня змагалися в дисциплінах  по  скалолазанню і велосипедисти Дружківки їх традиційно підтримують, як можуть. А туристи традиційно пропонують  зробити сходження (для бажаючих) на скелі  з використанням спеціального  обладнання ( за 10 гр. )   

 В програмі передбачалося встановлення намету і перетягування канату і (насамперед) приготування куліша і його поїдання.


  Зібралося нас 14 біля кургану, серед нас були зовсім  юні дівчатка  і навіть один маленький хлопчик який їхав з батьком у спеціальному крісельці.  Перед початком подорожі  зро ... Читати далі »
Переглядів: 1751 | Додав: GAD | Дата: 12.05.2012 | Коментарі (1)

   Нарешті відбулася перша , справді весняна подорож на велосипедах !!!  ( 14.04.12)

 Ми до неї особливо не готувалися, просто розмістили об'яву у форумі. Відгукнулися ті, хто був  вільний від хатніх справ і хто мав про подорож інформацію. Вважаючи на  передвелекодні справи тих хто міг поїхати набралося небагато , але це ніскільки нас не засмутило. Погода мала бути дуже гарною і всіляких сумнівів що нам щось завадить не було. Зустрілися , як і домовлялися о дев'ятій ранку на мосту через Торець в бік Донського і перевіривши швиденько наявність всього необхідного вирушили у подорож.  

 Маршрут пролягав знайомими нам місцями в напряму веселовських рудників. Видерлися на перший підйом до  Тройчатського переїзду досить жваво і вирішили що більше так робити сьогодні не будемо )))).  Далі дорога була ( як відомо)  в постійних перепадах висоти, але не такі критичні вже були підйоми, тому я ... Читати далі »
Переглядів: 1914 | Додав: GAD | Дата: 17.04.2012 | Коментарі (2)

  Нарешті сталося ! Довго ми виглядали гарну погоду і планували хоч трохи розім'ятися після зими .  Щоправда  користуватись і взимку  вєліками не  припиняли.  А от щоб разом і подалі ...такого в цьому сезоні ще не було )  Був захід в прощену неділю, де нас зібралося  багатенько .

  Але то було недалеко і майже пішки :) До тог ж погода не сприяла активному катанню. 

І нам всміхнулося сонечко в цю неділю (18.03.12).  Запропонував цю покатуху MADMAN, який на напередодні цей маршрут випробував.  План був проїхати до Білокузьминовки знайомим шляхом і набравши там води повернутися.  На цю пропозицію всі дружно відгукнулися і зголосилися їхати багато учасників, але їх вияв ... Читати далі »
Переглядів: 1563 | Додав: GAD | Дата: 22.03.2012 | Коментарі (1)

В воскресенье, как раз в самом завершении масленицы, в Молодом парке пахло блинами и, не смотря на слякоть и сырость, было очень тепло. Потому что в кругу друзей, собранных во имя общих интересов, обычно всегда бывает тепло и уютно.
Масленица послужила отличным поводом велолюбителям нашего города, а также их друзьям и друзьям друзей собраться вместе после долгого перерыва на зиму. Эту встречу можно смело назвать открытием сезона, потому что настоящие вело-фаны прибыли на «место происшествия» верхом — на своих двоих… колесах!
Встреча планировалась заранее, подробности обговаривались на форуме (http://level.pp.ua/forum/) и в телефонном режиме. Кстати, масленица была не просто поводом! Все было по-настоящему — блины пеклись прям в парке, на костре, а вареники варились там же в котелке. 

Переглядів: 6616 | Додав: dvoika | Дата: 29.02.2012 | Коментарі (1)

...А боги нікуди не ділися. Біліють у степу камені із висіченими на них рунами, височать кам"яні мамаї, гойдаються між могилами орли-сизокрильці-душі вояцькі... А даждьбожі онуки рищуть полем, шукаючи собі честі, а Вітчизні слави. Прихилися, козаче, до сирої землі, відчуй, як дихає вона, дочекайся, коли серце твоє заб"ється водночас із нею. Вийди вечірньої години на степову могилу, підніми очі до неба і стань по той бік добра і зла, простягни свої долоні до неба, що зазирає на тебе блискучими зірками між темними хмарами... Тоді, якщо кров твоя червона, як сонце на обрії, що відчуває війну, якщо предки твої підставляли ворогам гострі клинки, а не спини, і самого тебе напуває п"янкими пахощами вітер, який б"є в обличчя, і знаєш ти, що в годину смерті буде твоїм оберегом прадідівська пісня-тільки тоді побачиш ти душі воїнів, що зійдуть до тебе з могил; і страх твій, і минуле твоє, і світ звичний твій розстопляться, як віск пасхальної свічки...
"...серед малоросіян одним із найстраш ... Читати далі »
Переглядів: 1336 | Додав: Kremin | Дата: 07.02.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 »
LEVEL © 2024
ХМАРТЕГ
ПОДІЛИТИСЯ
VIDEO
[16.11.2013][Мои файлы]
Репчик (0)
[25.10.2011][Мои файлы]
Велоперегони в Краматорську (на день міста) 2011 (4)
[20.10.2011][Мои файлы]
АНОМАЛІЯ (2)
[24.09.2011][Мои файлы]
Змащування (відео від Tolar) (4)
[18.09.2011][Мои файлы]
ВЕЛО-ТУСА (1)
НОВІ БЛОГИ
[04.06.2018]
Коротульки..... (0)
[26.04.2018]
..... до світанку. (0)
[25.03.2018]
Занадто відвертий "Голос" (0)
[24.03.2018]
Ранково культурне :) (0)
[12.03.2018]
Рафаело (0)
[08.03.2018]
Гілочка мімози. (0)
[14.02.2018]
"Уже сьогодні середа!" (0)
Календарь
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
РАДІВА )))
Міні-чат
Про що брешуть
Дружківка
Друзі сайту
ХАРКІВ ТУРИСТ
«Наш формат»
ВЕЛО-СТИЛЬ ХАРКІВ
МТВ Донецьк
www.gre4ka.com.ua - Молодіжний онлайн-журнал Гречка
АНЕКДОТ ДНЯ
anegdot.com.ua
Лічильники
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
ХВОТА-ШОБ
Photoshop Online
Архив НОВИН
Вверх